e
Banner

Etiketler: ares logisitcs



Ares Logistics Ro-Ro taşımalarını arttırıyor


Yayın: 17-05-2022
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin ithalat-ihracat taşımacılığında Ro-Ro kullanımı yaygınlaşıyor. Geçen yıl ihracat-ithalat yükü taşıyan dolu araçların yaklaşık yüzde 17’si Ro-Ro seferlerini kullandı. Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı, Avrupa ve Kuzey Afrika taşımalarında yoğunlukla kullandıkları Ro-Ro gemilerinin, zamanında teslimat açısından önemli avantajlar sunduğunu ve artan uluslararası ticaret hacmine önemli katkı sağladığını söyledi.




Ares Logistics Afrika, BDT ve Körfez bölgelerine odaklanacak


Yayın: 20-01-2023
Kategori: Lastik

Avrupa pazarının güçlü oyuncularından Ares Logistics, bu yıl hizmet sunduğu diğer pazarlarda payını artıracak. Ares Logistics Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Yiğit Şenbağ, Avrupa’da mevcudiyetlerini korurken, Kuzey Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ve Körfez bölgesinde pazar paylarını ve taşıma hacimlerini artırmaya odaklanacaklarını söyledi. 




Ares Logistics, 50 edetlik Iveco S-Way siparişinin 11 adetini teslim aldı


Yayın: 30-04-2024
Kategori: Lojistik

Ares Logistics, IVECO S-WAY çekiciler ile filosunu daha da büyüttü. Şirketin Kurucu Ortaklarından Engin Kırcı “Yeni çekicilerimizle taşıma hacmimizi artırarak müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz.’’ dedi.